Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Portfolio

Laat je inspireren door onze klanten.

 

 

 

 

Alkmaar – Keller Elba Grind en Evia Sneeuw

De keuken is niet alleen stijlvol maar ook erg functioneel. Het Keller eiland straalt in de elegante kleur Grind, bekroond met een verfijnd marmerlook werkblad. Een indrukwekkende hoge kastenwand die overloopt in een zitbank, dressoir en tv-meubel. Een harmonieuze samensmelting van kleuren en texturen! Met Siemens apparatuur, een BORA kookplaat, Quooker en een Pando wijnklimaatkast.

 

Warmenhuizen – The Art Of Living – Keller Keukens Elba Klei 

Met grote trots delen we ons recent opgeleverde project dat te bewonderen is in de 1e editie van 2024 in het Art of Living magazine! 📖Deze prachtige keuken van Keller Keukens is uitgevoerd in Elba Klei met een composiet werkblad in de kleur Topus Concrete en een weelderig massief walnoot houten barblad, ondersteunt door een elegant stalen frame van Cozijnen. Compleet met zwarte inbouwapparatuur en een Quooker. Een waar pronkstuk in keukendesign!

Limmen – Next125 NX640 Eiken Elegant Bianco licht en NX510 Kristalwit

De opdrachtgevers  waren op zoek naar rust en eenheid in hun interieur met een mix van natuurlijke materialen. Dit hebben wij vertaald naar een ontwerp met diverse materialen, denk aan hout, bouclé stof, linnen behang en houten akoestische latten aan de wand. – Lifs Interior Design

Interieurontwerp en foto’s door Lifs Interior Design

Heiloo – Next 125 NX901 Kristalwit en NX620 Eiken Tabak

Schitterende keuken met een keukeneiland in de Kristalwit mat glas met een RVS werkblad. Het witte kookeiland is gecombineerd met een hoge kastenwand uitgevoerd in Tabak eiken met een terrazzolook composiet werkblad.

Interieurontwerp en foto’s door Lifs Interior Design

Alkmaar – Keller Evia Carbon en Elba Zilver Eiken

In deze keuken komen diverse materialen en structuren samen. De houtlook kasten geven een sfeervolle draai aan de strakke, donkere keuken en zorgt voor een extra contrast in de ruimte. In het werkblad zitten zandkleurige terrazzo-korreltjes dat zorgt voor natuurlijke oneffenheden in de oppervlakte.

Alkmaar – Keller Maine Natuur

In samenwerking met Lifs Interior Design hebben we deze prachtige keuken geleverd in Alkmaar. Een mooie eiken houten Keller keuken met een donker composiet werkblad van Cambria surfaces.

Interieurontwerp en foto’s door Lifs Interior Design

Alkmaar – Next125 NX501 Kristalwit hoogglans

Het witte composieten werkblad gecombineerd met de witte  De keuken heeft een wit composiet werkblad met een prachtig massief eikenhouten bar. Verder is de keuken voorzien van Siemens apparatuur en een BORA Kookplaat.

Zuid-Scharwoude – Schüller Cremona Oud Eiken Provence

We hebben gekeken hoe we, wel het karakter konden behouden van de houten villa (horizontale houten balken), maar ook het meer van nu konden maken.We hebben een nieuwe indeling gemaakt, waarbij we de keuken hebben opengebroken en de aparte serre onderdeel van het huis hebben gemaakt. In de voormalige serre staat nu de eethoek. – Lifs Interior Design

 

Gewoon Carolien

Heiloo – Schüller Largo Oud Eiken Provence

We hebben bij de verbouwing van ons huis gekozen om de keuken als middelpunt in het huis te plaatsen. De keuken is het hart van het huis en staat voor ons voor: samenzijn, gezelligheid, lekker eten, borrelen en goede gesprekken.  – Carolien van geWOON Carolien interieurontwerp & styling

De Largo Oud Eiken Provence is een kunststof front uit de Schüller collectie. Dit front is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Daar waar je een nerf ziet, voel je ook een nerf. Een eigentijdse deur die prachtig combineert met een betonlook werkblad.

geWOON Carolien