Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Zakelijk

Door met creatieve mensen te werken en écht verstand van zaken te hebben

Een goed verhaal

Eiland De Wild Keukens werkt succesvol samen met diverse projectontwikkelaars in de regio Noord-Holland. Samen met deze innovatieve en betrokken ontwikkelaars realiseren we droomkeukens voor projecten in elk segment. Van high-end keuken voor een exclusief woonproject tot functionele keukenunits voor appartementen in de sociale sector. Aan het woord is Rob Kuiper, het EDW-aanspreekpunt voor de professionele markt.

Rob Eiland de Wild Keukens

De professionele markt is een unieke markt, opgebouwd in lagen. We werken voor woningbouwverenigingen, ontwikkelaars in het recreatievastgoed, doen veel projecten in de woningindustrie en dragen ons steentje bij in de utiliteitsbouw en in de zorg. We krijgen van ontwikkelaars in deze markten de kans om onze producten en expertise in te zetten. We begeleiden het gehele bouwproces, maken installatietekeningen, zetten richtlijnen op papier en helpen de eindgebruiker zo goed als mogelijk. Kort gezegd: de ontwikkelaar heeft er geen omkijken meer naar.

Waarom projectontwikkelaars voor EDW kiezen?

Naast het hiervoor genoemde zeker ook vanwege onze goede naam. Mensen zijn tevreden over onze dienstverlening. Dat bewijzen ook de enquêteformulieren die we na oplevering geretourneerd krijgen. Kijk, een tevreden eindgebruiker is een EDW-ambassadeur. Wanneer mensen goed geholpen worden, wanneer het advies duidelijk is en alles klopt, dan vertellen ze hun verhaal op verjaardagen. En in die verhalen komen we graag voor! Daarnaast zijn we het verlengstuk van de ontwikkelaar of aannemer.

We zorgen voor technische tekeningen, ontvangen de eindgebruiker in onze showrooms en zorgen ervoor dat deze eindgebruiker tevreden weer naar buiten loopt. Dáár ligt onze kracht. Je kunt je in keukenland onderscheiden door met creatieve mensen te werken en écht verstand van zaken te hebben. EDW bewijst elk project opnieuw dat we dat hebben. Onze aftersales en eigen montagedienst maken het beeld compleet. En ja, dat zeggen onze concurrenten natuurlijk ook. Toch durf ik stellig te beweren dat wij ons, met onze producten en de bevlogenheid die je bij eenieder in onze organisatie terugvindt, onderscheiden in de markt. We komen altijd, echt altijd, tot een prachtig rendement voor onze ontwikkelaars en tot een gewenst resultaat voor de eindgebruiker.

Interesse gewekt?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek met één van onze adviseurs.

Afspraak maken