Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Next125

Next125 keuken impressies

next125 keukens

Bij Eiland De Wild Keukens gaan creativiteit en functionaliteit hand in hand. Onze keukens zijn naast ware eyecatchers tevens het optimale werkterrein voor het hele gezin. Neem de tijd voor oriëntatie wanneer u kiest voor een nieuwe keuken, dat doen wij ook! Uw nieuwe keuken plaatsen op dezelfde plek als de oude? Dat hoeft lang niet altijd! Het verleggen van leidingen en moderne apparatuur biedt nieuwe perspectieven. Wellicht behoort dat kookeiland dus tóch tot de mogelijkheden.

Waarom next125?

Innovatie, Design, functie en vormZinvol en sensueel. In de vorm. In het materiaal, de functie en het gebruik. Creatief, vernieuwend en verrassend anders. Minimalistisch, essentieel en tijdloos elegant. Dit zijn de zeven designprincipes die next125 al bijna twee decennia hanteert. Next125 streeft om buitengewoon elegante keukens te ontwikkelen. Hierbij stellen ze de mens centraal, die een doordacht design, precieze afwerking en hoogwaardige materialen kan waarderen. next125 verbindt ambacht, techniek en architectuur op het hoogste niveau.

Het next125 designconcept is gebaseerd op een architectonisch kenmerk: de metrische rastermaat. Dit zorgt op ongeëvenaarde wijze voor rust en structuur. De raster-hoogtemaat van de keuken van 125 mm vormt daarom ook de basis voor de merknaam. Op basis van deze maat heeft next125 twee kasthoogtes ontwikkeld – uitgaande van de ergonomische inzichten over de huidige keukengebruikers.