Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Zuidzicht appartementen Alkmaar

Terug naar overzicht

58 luxe appartementen Alkmaar Zuidzicht

Locatie: Alkmaar

Samenwerking met

Het plan
Wonen in de stad Alkmaar op ideale afstand van alle stedelijke voorzieningen en binnen 30 autominuten van Amsterdam en Haarlem. Aan de zuidelijke rand van Alkmaar, net buiten de drukte van het centrum, verrijst nieuwbouwproject “Zuidzicht”. Een modern en strak vormgegeven appartementencomplex met 58 appartementen, verdeeld over vijf woonlagen en een parkeervoorziening. Comfortabel, riant, zorgzaam, duurzaam en ideaal gelegen nabij alle stadsvoorzieningen.

Uniek voor deze appartementen zijn de riante buitenruimten en dakterrassen. Ook bijzonder is dat bijna elk appartement wel een andere indeling heeft. U woont dus echt exclusief !. En of je nu een starter, single, senior of samenwonend bent. “Zuidzicht” heeft het ! De senior die graag wat zorg aan huis wenst, hebben we aan gedacht want we zijn een samenwerking aangegaan met een zorgstichting ! Met een afmeting van 40m2 tot wel 150m2 woonoppervlakte is er dus heel wat te kiezen.
Eiland de Wild keukens levert hier de exclusieve keukens, iedere koper ontvangt een waardecheque van € 2.500,- of  € 4.500,- die u bij een van onze showrooms kunt gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe keuken.

Showroom Alkmaar : Noorderkade 1040 ( bij van Til interieur) 072-5158950
Showroom Heerhugowaard : JJP Oudweg 18 ( naast de mediamarkt) 072-5408212
www.eilanddewildkeukens.nl