Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

nieuwe keukens voor 82 Appartementen de stationsmeester Heerhugowaard

Terug naar overzicht

82 appartementen nabij het station Heerhugowaard

Locatie: Heerhugowaard

Stationsmeester Heerhugowaard

De perfecte start en eindbestemming

Droom jij van een modern, betaalbaar en compleet afgewerkt appartement waar je alleen nog je verhuisdozen hoeft uit te pakken? Een duurzame, energiezuinige woning (A+++) in een markant gebouw? Een plek in het bruisende Heerhugowaard, waar je in een split second in hartje Alkmaar, Amsterdam of Haarlem bent? Dan zit jij op het juiste spoor in Stationsmeester.

Stationsmeester is een bijzonder vastgoedproject in de stadswijk Stationskwartier in Heerhugowaard. Hier doen we het nét even anders. We creëren naast twee markante woontorens ook een heerlijke binnentuin die fungeert als ontmoetingsplek, net als de moderne flexwerkplekken in de sfeervolle gezamenlijke huiskamer. Bovendien geniet je hier van een handige pakketservice.

Met een appartement in Stationsmeester heb je alles binnen handbereik! Zo ben je binnen vijf minuten in Winkelcentrum Middenwaard, geniet je van een filmavond in bioscoop Vue of ontdek je Cultuurcentrum Cool. En met Treinstation Heerhugowaard om de hoek, kun je moeiteloos reizen.

Ook voor natuurliefhebbers biedt de locatie optimale kansen. Met verschillende natuurgebieden op een steenworp afstand kun je hier heerlijk ontspannen. Voor de sportliefhebbers bieden Sportpark de Vork, Sportpark de Kabel en Voetbalvereniging Bol talloze mogelijkheden om actief te blijven!

Samenwerking met