Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Jachthaven Laamens Akersloot

Terug naar overzicht

Wonen aan de rand van het Alkmaardermeer ?

Locatie: Akersloot

Beleef hier het eeuwige vakantiegevoel!

In de haven van Akersloot worden straks 90 luxe en gelijkvloerse appartementen gerealiseerd verdeeld over 8 woonblokken. Het uitzicht over het Alkmaardermeer is werkelijk waanzinnig. Het is er een baken van rust, met tegelijkertijd de reuring van omliggende steden als Haarlem en Alkmaar. De appartementen variëren in oppervlakte van 49 m2 tot maar liefst 357 m2 waarbij de haven en het Alkmaardermeer centraal staan. Zo kunt u genieten van royale buitenruimtes met uitzicht over de haven of rechtstreeks uitkijkend over het Alkmaardermeer.

De bovenste appartementen in woonblok E hebben zelfs dakterrassen waar u geniet van een vrij uitzicht over het uitgestrekte meer. U heeft de keuze uit royale 2, 3 en 4-kamer appartementen. Bij dit woonproject is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. Zo worden de woningen volledig gasloos en krijgt elke woning een eigen individuele (aard)warmtepomp. Hierdoor profiteert u van zeer lage energielasten.

En natuurlijk een hele mooie Eiland de Wild keuken, maak een afspraak!

 

Samenwerking met

Bij aankoop van een Eiland de Wild keuken voor uw appartement aan het alkmaardermeer ontvangt u van ons een gratis Quooker.

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden!

De keukenwinkel met hart voor zijn klanten – Eiland de Wild Keukens